Hvorfor liker ikke naboen meg?

Publisert: 16. Jun, 2016. admin

Untitled-1

Hei jeg heter Snoopy. I dag er jeg så lei meg.

Vi har fått nye naboer i oppgangen vår – men de liker ikke bikkjer! Familien på fire er skeptiske – alle som én. Ja, de er rett og slett redd meg. Også lille snille meg, da lissom! Hva har jeg gjort som skulle fortjene en slik holdning? Jeg forstår ikke.

Untitled-8Alle de andre i blokka liker meg. De kommer bort til meg og klapper meg når jeg er ute og går tur med eierne mine. Og jeg blir glad når de tar på meg og kommer med hyggelige ord: “Neimen, er det ikke Snoopy, da?” eller “Ååååå, så fin du er i dag, har du klippet deg, Snoopy,” kan de si. Og barna lener seg over meg og gir meg koooos. “Hugs’, kaller de det. Jeg er sikker på at barn har godt av å “hugge” oss bikkjer. De blir visstnok mentalt stabile av det. Håper jeg, da skjønner dere.

Alle de andre i blokka liker meg

Men når mine nye naboer kommer ned trappa, så kliner de seg inn til veggen og prøver lissom å forsvinne inn i betongen, nesten som i en scene i en horror movie. Og de viser tydelig forakt og at de føler ubehag bare ved å se meg.

Den lille gutten i familien, Ismael, begynner til og med å gråte. Hvis jeg strekker meg så laaaaaang jeg er, og forsøker å snuse på dem, så er det nesten så de går i oppløsning. Ja, pappaen veiver med armene og viser tydelig at jeg betyr fare.

Eierne mine er også litt fortvilet og vet ikke hva de skal gjøre.

Hvorfor er det noen som ikke liker oss bikkjer? Hva kan vi gjøre?

Les også:

Redd for hund – eller?